W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > July 2010

[Bug 10139] New: active form element markers are never removed

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Tue, 13 Jul 2010 01:49:40 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-ID: <bug-10139-2486@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=10139

           Summary: active form element markers are never removed
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: PC
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: HTML5 spec (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: eric@webkit.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, public-html@w3.org, w3c@adambarth.com


active form element markers are never removed

This affects the following test case (and probably many others:

<table><b><td></table>foo
Minefield:
| <html>
|   <head>
|   <body>
|     <b>
|     <table>
|       <tbody>
|         <tr>
|           <td>
|     <b>
|       "foo"


WebKit trunk:
| <html>
|   <head>
|   <body>
|     <b>
|     <table>
|       <tbody>
|         <tr>
|           <td>
|     "foo"

In looking to fix our behavior to match mozilla, I realized the reason we don't
make "foo" bold, is that there is still a marker on the active form elements
list after completion of the table.

Interestingly enough, for:

<b><table><td></table>foo

Both Minefield and TOT WebKit agree:
| <html>
|   <head>
|   <body>
|     <b>
|       <table>
|         <tbody>
|           <tr>
|             <td>
|       "foo"

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Tuesday, 13 July 2010 01:49:41 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 16:30:52 UTC