W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > October 2009

[Bug 7931] New: The "loop" label in the 'A start tag whose tag name is "li"' is misplaced, or there is something else wrong that is making the loop useless.

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Thu, 15 Oct 2009 20:06:23 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-ID: <bug-7931-2486@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=7931

           Summary: The "loop" label in the 'A start tag whose tag name is
                    "li"' is misplaced, or there is something else wrong
                    that is making the loop useless.
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-
                    work/#parsing-main-inbody
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: HTML5 spec bugs
        AssignedTo: dave.null@w3.org
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: ian@hixie.ch, mike@w3.org, public-html@w3.org


Section: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#parsing-main-inbody

Comment:
The "loop" label in the 'A start tag whose tag name is "li"' is misplaced, or
there is something else wrong that is making the loop useless.

Posted from: 201.87.58.153


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Thursday, 15 October 2009 20:06:25 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 15 October 2009 20:06:27 GMT