W3C home > Mailing lists > Public > public-forms@w3.org > February 2009

Error in test 7.11.2.b ?

From: Nick Van den Bleeken <Nick_Van_den_Bleeken@inventivegroup.com>
Date: Sat, 21 Feb 2009 13:13:28 +0100
To: Forms WG <public-forms@w3.org>
Message-ID: <98F519CDC2FA6146AE00069E9A1D91FD5D30762FD0@erganix.dc.intranet>
Hi,

Tests 7.11.2.b[1] tests the 'resource-uri' event info. It does this by adding a handler that sets a value when an xforms-link-exception occurs. And the uses an output control to test if the value in the instance is updated.

I think this test is busted for 3 reasons:

-          Processing halts after the xforms-link-exception is dispatched, so the output control shouldn't be updated

-          The link exception occurs when the first model is constructed so the second model may not be ready yet

-          The link exception occurs before xforms-model-construct-done is processed so there is no UI yet.

Regards,

Nick Van den Bleeken  -  Research & Development Manager
Inventive Designers
Phone: +32 - 3 - 8210170
Fax: +32 - 3 - 8210171
Email: Nick_Van_den_Bleeken@inventivegroup.com<mailto:Nick_Van_den_Bleeken@inventivegroup.com>
1: http://www.w3.org/MarkUp/Forms/Test/XForms1.1/Edition1/Chapt07/7.11/7.11.2/7.11.2.b.xhtml

________________________________
Inventive Designers' Email Disclaimer:
http://www.inventivedesigners.com/email-disclaimer

-- 
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.
--
Received on Saturday, 21 February 2009 12:14:27 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 1 October 2013 22:06:50 UTC