W3C home > Mailing lists > Public > public-forms@w3.org > June 2007

Re: test case for bind/@type validation and first text node rule

From: David Landwehr <david.landwehr@picoforms.com>
Date: Tue, 19 Jun 2007 20:34:30 +0200
Message-Id: <8477F9FC-361C-407B-B18D-9FCF6EA56604@picoforms.com>
Cc: <public-forms@w3.org>
To: "Klotz, Leigh" <Leigh.Klotz@xerox.com>

Okay, then I really regret that Roland and I spend time on the issue  
at the time; now when the work turned out so fruitless. I hope that  
this second iteration will come up with something good. I'll leave it  
to you and look forward to hear the conclusion :-)

Best regards,
David

On Jun 19, 2007, at 7:57 PM, Klotz, Leigh wrote:

>
> Yes, it's the same issue but that isn't the message that started  
> it; it
> was a last-call comment.
> I typed in this example down from fragements written on the whiteboard
> where we explored some of the test cases.
> Leigh.
>
> -----Original Message-----
> From: public-forms-request@w3.org [mailto:public-forms-request@w3.org]
> On Behalf Of David Landwehr
> Sent: Friday, June 15, 2007 2:15 PM
> To: Klotz, Leigh
> Cc: public-forms@w3.org
> Subject: Re: test case for bind/@type validation and first text node
> rule
>
>
> Hi all,
>
> Is this the same issue as http://lists.w3.org/Archives/Member/w3c-
> forms/2004AprJun/0016.html ?
>
> Best regards,
> David
>
> On Jun 15, 2007, at 10:48 PM, Leigh L Klotz, Jr. wrote:
>
>> This example highlights a number unfortunate issues with the first
>> text-node child rule highlighted by John Boyer and Erik Bruchez.
>> <firstnode.xhtml>
>
>
>
Received on Tuesday, 19 June 2007 18:34:56 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 1 October 2013 22:06:43 UTC