W3C home > Mailing lists > Public > public-css-testsuite@w3.org > June 2012

Linkage, referencing to /support images broken in many reftests

From: Gérard Talbot <css21testsuite@gtalbot.org>
Date: Sat, 23 Jun 2012 19:57:39 -0400
Message-ID: <9005793c1407df86eadecc0aae9d578c.squirrel@ed-sh-cp3.entirelydigital.com>
To: "Linss, Peter" <peter.linss@hp.com>
Cc: "public-css-testsuite@w3.org" <public-css-testsuite@w3.org>
Peter,

I wanted to notify you of this at the San Francisco Test the Web Forward
event but never had time or it slipped my mind.

A huge number of reftests have broken linkage to support images.


E.g.

http://test.csswg.org/suites/css2.1/nightly-unstable/html4/reference/c412-hz-box-000-ref.htm

http://test.csswg.org/suites/css2.1/nightly-unstable/html4/reference/containing-block-023-ref.htm

http://test.csswg.org/suites/css2.1/nightly-unstable/xhtml1/reference/float-replaced-width-008-ref.xht

etc...

Peter, is there something I can do or should do wrt this issue?


---------

Interestingly, in some tests or reftests, I noticed I did not fill the
alt attribute with a relevant text... so I must now find those (with
grep command).

Eg.:
http://test.csswg.org/suites/css2.1/nightly-unstable/html4/reference/c5502-imrgn-r-003-ref.htm
is missing a relevant alt attribute text.

Also

http://test.csswg.org/suites/css2.1/nightly-unstable/html4/reference/c5502-mrgn-r-000-ref.htm

Gérard
-- 
Contributions to the CSS 2.1 test suite:
http://www.gtalbot.org/BrowserBugsSection/css21testsuite/

CSS 2.1 Test suite RC6, March 23rd 2011:
http://test.csswg.org/suites/css2.1/20110323/html4/toc.html

CSS 2.1 test suite harness:
http://test.csswg.org/harness/

Contributing to to CSS 2.1 test suite:
http://www.gtalbot.org/BrowserBugsSection/css21testsuite/web-authors-contributions-css21-testsuite.html
Received on Saturday, 23 June 2012 23:58:12 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Saturday, 23 June 2012 23:58:23 GMT